Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance – “James”

Met Connie Constance loopt er in het Verenigd Koninkrijk – nog maar eens – een bijzonder veelbelovend talent rond. De jonge zangeres is al een tijdje bezig, maar haar carrière komt pas sinds dit jaar echt van de grond. Zo kroonden we haar laatste single “Monty Python” zelfs al tot één van onze favoriete nummers van het jaar. Het legde de lat meteen ook een stukje hoger, maar dat lijkt allemaal wel mee te vallen, want Connie kan heel veel. Ze mixt genres alsof het niets is en laat het ook nog eens lekker funky klinken. Van pop tot rock over indie, Connie Constance heeft het allemaal in haar mars. Het is dan ook geen geheim dat we een klein vreugdesprongetje maakten toen ze haar nieuwste single “James” afgelopen week aankondigde. Vandaag is het dan eindelijk zo ver.

De Britse is het swingen in elk geval nog niet verleerd, want al vanaf de eerste seconde hangt er een lekker vrolijke vibe doorheen het nummer. De leuke gitaar vult de soulvolle elektronica perfect aan en Connie zelf laat de temperatuur moeiteloos stijgen met haar stem. Het gaat er op “James” misschien wat trager aan toe, maar dat komt het nummer eigenlijk alleen maar ten goede. Hoe verder de single vordert, hoe meer de zangeres richting rap gaat. Zoals gezegd, Connie Constance kan alles. Op haar nieuwste track mixt ze soul, r&b, droompop en een tikkeltje indie tot een smakelijk geheel en dat maakt haar tot één van de meest vernieuwende namen in de muziekindustrie.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1011 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance - "Prim & Propa"

De Britse Connie Constance laat er duidelijk geen gras over groeien. Na de speelse gitaren op “Electric Girl” zet ze vol overtuiging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar and the Wolf - "James"

De Belgische koning van de koninklijke danszalen heet nog steeds Oscar and the Wolf. Nadat ze in 2019 op de Lokerse Feesten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance - "Electric Girl"

De naam Connie Constance doet in ons land misschien nog niet meteen een belletje rinkelen, maar in haar thuisland heeft de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.