Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gerard Way – “Here Comes the End” (feat. Judith Hill)

Eind juli komt het tweede seizoen van de oerdegelijke serie The Umbrella Academy online. Eén van de schrijvers aan die serie is Gerard Way, de frontman van My Chemical Romance. De man bracht sinds die split al heel wat solonummers uit, maar zijn muziek werd vooralsnog niet gelinkt aan de serie. Tot nu, want “Here Comes The End” werd gereleaset samen met de eerste trailer van het nieuwe seizoen van de serie. Samen met Judith Hill verzorgt hij een glam rock nummer dat werd geïnspireerd door The Rolling Stones en Primal Scream hun nineties periode.

Een andere naam die we zeker terughoren in de nieuwe single van Way, is Miles Kane. De vocals zijn zo geproducet dat het bijna identitiek klinkt, al is er gelukkig nog de soulvolle stem van Judith Hill. Het nummer lijkt ons perfect te passen bij de thematiek van The Umbrella Academy, waar een eighties sound meestal wel zegeviert. De optimistische vibes zijn dan ook overmatig aanwezig, iets wat we nooit van een frontman van My Chemical Romance hadden verwacht. Nieuwe muziek van die laatste, daar wacht iedereen pas echt op. Binnenkort, hopelijk.

9 juli 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief