banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gerard Way – “Dasher” ft. Lydia Night

Gerard Way heeft het schijnbaar moeilijk met stilzitten. Het voormalig emo boegbeeld bracht in korte tijd reeds twee singles uit om zijn solo carrière weer nieuw leven in te blazen: “Baby You’re a Haunted House ” en ” Getting Down The Germs” waren beide toegankelijke altpop songs met een subtiele knipoog naar de stijl van David Bowie. Tussen alle muzikale activiteiten door buigt Way zich tegenwoordig ook over de verfilming van zijn succesvolle stripreeks “The Umbrella Academy” bij productiehuis Netflix. Gelukkig vond Gerard de tijd om, tussen alle creatieve uitloop in, ons een vroeg kerstcadeau te gunnen met zijn nieuwe single; “Dasher”.

Met “Dasher” brengt Way, samen met Lydia Night (The Regrettes), ons het atypisch liefdesverhaal dat zich afspeelt tussen een meisje en een rendier. Sommige Gaia aanhangers en dierenactivisten horen we nu al steigeren omtrent de inhoud, maar dat zal ons alvast worst wezen. “Dasher” omarmt, qua sound, een subtiele Kerstmis vibe terwijl de lyrics het verlangen van beide partijen naar elkaar in de picture gezet wordt binnen een makkelijk verteerbare popsong. Wij geven alvast onze zegen voor deze relatie, zolang “Dasher” – de naam van het rendier – zijn werk en privé gescheiden houdt. Onze kerstcadeaus zien we namelijk liever op tijd onder de kerstboom liggen.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OneRepublic – “Sunshine”

Stilzitten lijkt niet langer in het woordenboek te staan van Ryan Tedder, frontman van de Amerikaanse altpopband OneRepublic. Amper zes weken na…
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
AlbumsRecensies

SHAED - High Dive (★★½): Niet echt een avontuurlijke duik

Chelsea Lee, haar man Spencer Ernst en diens tweelingbroer Max Ernst timmeren al enkele jaren aan de weg naar succes. Oorspronkelijk begonnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.