Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gerard Way – “Dasher” ft. Lydia Night

Gerard Way heeft het schijnbaar moeilijk met stilzitten. Het voormalig emo boegbeeld bracht in korte tijd reeds twee singles uit om zijn solo carrière weer nieuw leven in te blazen: “Baby You’re a Haunted House ” en ” Getting Down The Germs” waren beide toegankelijke altpop songs met een subtiele knipoog naar de stijl van David Bowie. Tussen alle muzikale activiteiten door buigt Way zich tegenwoordig ook over de verfilming van zijn succesvolle stripreeks “The Umbrella Academy” bij productiehuis Netflix. Gelukkig vond Gerard de tijd om, tussen alle creatieve uitloop in, ons een vroeg kerstcadeau te gunnen met zijn nieuwe single; “Dasher”.

Met “Dasher” brengt Way, samen met Lydia Night (The Regrettes), ons het atypisch liefdesverhaal dat zich afspeelt tussen een meisje en een rendier. Sommige Gaia aanhangers en dierenactivisten horen we nu al steigeren omtrent de inhoud, maar dat zal ons alvast worst wezen. “Dasher” omarmt, qua sound, een subtiele Kerstmis vibe terwijl de lyrics het verlangen van beide partijen naar elkaar in de picture gezet wordt binnen een makkelijk verteerbare popsong. Wij geven alvast onze zegen voor deze relatie, zolang “Dasher” – de naam van het rendier – zijn werk en privé gescheiden houdt. Onze kerstcadeaus zien we namelijk liever op tijd onder de kerstboom liggen.

Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
AlbumsRecensies

L.S. Dunes - Past Lives (★★★★): De verwachtingen ruimschoots ingelost

Met een rotvaart schoot L.S. Dunes uit de startblokken. Met de straffe debuutsingle “Permanent Rebellion” maakte de wereld kennis met de nieuwe…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Palaye Royale - Fever Dream (★★★½): Musical in delirium

Fans weten dat de unieke sound van de gebroeders Kropp zich niet makkelijk laat capteren onder de noemer van één genre. Palaye…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.