Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gerard Way – “Dasher” ft. Lydia Night

Gerard Way heeft het schijnbaar moeilijk met stilzitten. Het voormalig emo boegbeeld bracht in korte tijd reeds twee singles uit om zijn solo carrière weer nieuw leven in te blazen: “Baby You’re a Haunted House ” en ” Getting Down The Germs” waren beide toegankelijke altpop songs met een subtiele knipoog naar de stijl van David Bowie. Tussen alle muzikale activiteiten door buigt Way zich tegenwoordig ook over de verfilming van zijn succesvolle stripreeks “The Umbrella Academy” bij productiehuis Netflix. Gelukkig vond Gerard de tijd om, tussen alle creatieve uitloop in, ons een vroeg kerstcadeau te gunnen met zijn nieuwe single; “Dasher”.

Met “Dasher” brengt Way, samen met Lydia Night (The Regrettes), ons het atypisch liefdesverhaal dat zich afspeelt tussen een meisje en een rendier. Sommige Gaia aanhangers en dierenactivisten horen we nu al steigeren omtrent de inhoud, maar dat zal ons alvast worst wezen. “Dasher” omarmt, qua sound, een subtiele Kerstmis vibe terwijl de lyrics het verlangen van beide partijen naar elkaar in de picture gezet wordt binnen een makkelijk verteerbare popsong. Wij geven alvast onze zegen voor deze relatie, zolang “Dasher” – de naam van het rendier – zijn werk en privé gescheiden houdt. Onze kerstcadeaus zien we namelijk liever op tijd onder de kerstboom liggen.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 2): Onvoorziene omstandigheden deluxe

Wie een planning had gemaakt voor vrijdag, kon die al meteen in de vuilbak gooien. Het aantal geannuleerde acts op vrijdag was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single My Chemical Romance - "The Foundations of Decay"

Elk emohartje begint spontaan te floreren bij het lezen van de woorden ‘nieuwe single’ en ‘My Chemical Romance’ in één zin. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “Heathens”

De jonge Noorse Aurora Aksnes, oftewel de idiosyncratische AURORA, brengt met haar nieuwe single “Heathens” het derde nummer uit van haar verwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.