Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & Halsey – “Life’s a Mess”

Juice WRLD was goed op weg om een absolute wereldster te worden. Met “Lucid Dreams” lukte hem in 2018 de doorbraak en werd hij al snel een van de meest veelbelovende namen in de scene. Met zijn tweede project Death Race for Love bewees hij geen eendagsvlieg te zijn en stond hem een plaats aan de top eigenlijk niets meer in de weg. Helaas besliste zijn lot hier anders over en overleed Juice WRLD op 8 december 2019 ten gevolge van een onopzettelijke overdosis. Het plotse overlijden zindert nog steeds na en zorgde er ook voor dat veel rappers hun levensstijl hebben aangepast. Zijn familie en entourage kozen er in ieder geval voor om een postuum album uit te brengen met de zeer toepasselijke titel Legends Never Die. Deze vrijdag verschijnt het, maar vandaag krijgen we eruit al een prelude met “Life’s a Mess”.

Naar verluidt had Juice WRLD meer dan tweeduizend nummers klaar liggen, dus er was keuze genoeg voor Legends Never Die. Een van die vele nummers is “Life’s a Mess”, een nummer dat tekstueel weer zeer sterk in elkaar zit. Het nummer gaat over de niet altijd even evidente zoektocht naar de ware liefde om ze dan toch uiteindelijk te vinden. Het immense talent dat Juice WRLD had wordt op “Life’s a Mess” nog maar eens duidelijk en daarom komt het ook extra hard binnen. We horen ook nog popster Halsey, die met haar korte bijdrage de perfecte aanvulling vormt op de rest van het nummer.

Het artwork van Legends Never Die werd trouwens mede gemaakt door onze landgenoot Lucas Heirbaut.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1550 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagram

De 13 beste albumhoezen van 2021

‘Don’t judge a book by its cover’ en hetzelfde geldt voor albums. Toch kunnen we er niet onderuit dat vooral albumhoezen onze…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Already Dead"

Er zijn artiesten die tijdens hun leven zoveel muziek maken, dat er na het overlijden nog een heleboel projecten zijn die staan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.