Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & Halsey – “Life’s a Mess”

Juice WRLD was goed op weg om een absolute wereldster te worden. Met “Lucid Dreams” lukte hem in 2018 de doorbraak en werd hij al snel een van de meest veelbelovende namen in de scene. Met zijn tweede project Death Race for Love bewees hij geen eendagsvlieg te zijn en stond hem een plaats aan de top eigenlijk niets meer in de weg. Helaas besliste zijn lot hier anders over en overleed Juice WRLD op 8 december 2019 ten gevolge van een onopzettelijke overdosis. Het plotse overlijden zindert nog steeds na en zorgde er ook voor dat veel rappers hun levensstijl hebben aangepast. Zijn familie en entourage kozen er in ieder geval voor om een postuum album uit te brengen met de zeer toepasselijke titel Legends Never Die. Deze vrijdag verschijnt het, maar vandaag krijgen we eruit al een prelude met “Life’s a Mess”.

Naar verluidt had Juice WRLD meer dan tweeduizend nummers klaar liggen, dus er was keuze genoeg voor Legends Never Die. Een van die vele nummers is “Life’s a Mess”, een nummer dat tekstueel weer zeer sterk in elkaar zit. Het nummer gaat over de niet altijd even evidente zoektocht naar de ware liefde om ze dan toch uiteindelijk te vinden. Het immense talent dat Juice WRLD had wordt op “Life’s a Mess” nog maar eens duidelijk en daarom komt het ook extra hard binnen. We horen ook nog popster Halsey, die met haar korte bijdrage de perfecte aanvulling vormt op de rest van het nummer.

Het artwork van Legends Never Die werd trouwens mede gemaakt door onze landgenoot Lucas Heirbaut.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 juli 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief