Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Aminé feat. Young Thug – “Compensating”

Groot nieuws voor de fans van rapper Aminé. De Amerikaanse hiphopper, bekend van nummers zoals “REEL IT IN” en “Caroline”, kondigde vandaag zijn nieuwe album Limbo voor 8 augustus aan. Zijn laatste grote wapenfeit OnePointFive dateert al van 2018, maar stilzitten deed Aminé nooit. Afgelopen zomer stond hij nog als een van de publiekstrekkers op Les Ardentes, maar evenzeer werd er aan nieuwe muziek gewerkt. Zijn vorige single “Riri” koelde ons vreugde voor zijn nieuwe plaat een beetje af, maar met het gloednieuwe “Compensating” haalt Aminé toch nog eens zijn oude niveau.

Dat Aminé nog eens het niveau van een Good For You haalt, heeft hij ook grotendeels aan hitmachine Young Thug te danken. De twee passen met hun rapstijl perfect bij elkaar en leveren met “Compensating” een hapklare hiphoptrack af. Geproducet werd het nummer door niemand minder dan T-Minus (producer van onder meer Travis Scott, The Weeknd en Drake), die het nummer van een leuke bouncy instrumental wist te voorzien. Aminé scoort met zijn catchy en radiovriendelijk refrein, terwijl Thugger met zijn verse het nummer van extra spiciness weet te voorzien. Het is nog een kleine maand wachten op Limbo, maar wij zijn wel nog een tijdje zoet met het heerlijke “Compensating”.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 juli 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief