Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aminé – “Riri”

Enkele maanden geleden bracht rapper Aminé “Shimmy” uit. Hij declareerde daarbij zijn liefde voor geboorteoord Portland, alsook dat 2020 zijn jaar zou worden. Dit alles na een welverdiende pauze in 2019. Hij kon namelijk genieten van het globale succes van eerder uitgebrachte albums ONEPOINTFIVE en Good For You. Hij poogt vandaag zijn bold statement op te volgen met zijn nieuwe single “Riri.”

In het nummer verhaalt hij over een ex die niet één, niet twee, maar wel degelijk drie maal zijn hart wist te breken. Het meisje zou zich iets te vaak hebben vergeleken met de glamoureuze popster Rihanna. Aminé wijst haar in dit nummer dan ook op het feit dat ze nooit zou kunnen evenaren aan de charmes van het wereldwijd geliefd popicoon. De tekst mag dan wel een mooie vergelijking bevatten, maar het nummer is met de beste moed nog niet eens mediocre te noemen. We vragen ons af of de beatmaker nog steeds op pauze is.

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lukas Graham - "Cheat Code"

Ooit waren we allemaal zeven jaar oud, maar in tegenstelling tot de meesten van ons, schreef Lukas Graham er een wereldhit over….
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.