Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Veronicas – “Biting My Tongue”

Hoe zou het nog zijn met de tweelingzusjes Lisa en Jessica Origliasso? Het is ondertussen alweer een eeuwigheid geleden dat The Veronicas met “4Ever” erg beloftevol aan hun wereldcarrière die er nooit helemaal kwam begonnen. Hoogtepunten en dieptepunten werden zowel muzikaal als daarbuiten met elkaar afgewisseld. Daarna werd het in Europa stil rond The Veronicas, al zaten de meisjes uit Brisbane eigenlijk nooit stil en werden er de voorbije jaren de nodige bescheiden hitjes uitgebracht.

Maar nu zit er met Human een eerste album sinds 2014 aan te komen. “Biting My Tongue” moet de de weg voor die vierde langspeler later dit jaar plaveien. Een risico nemen of de kans laten voorbijschieten? In de liefde is het een gevoel dat iedereen wel al eens gehad heeft en daar proberen The Veronicas ons laten op meesurfen. De zusjes nemen in ieder geval zelf wel een risico met deze iets meer ingetogen en kabbelende song, maar zoals zo vaak in hun carrière zal het erop of eronder zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

3 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief