Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Home Counties – “Dad Bod”

© Rowan Allen

De start van het nieuwe decennium vormde meteen ook de geboorte van de band Home Counties. Het vijftal uit Bristol was al een tijdje bezig onder de naam Haze, maar gaat met een nieuwe frisse wind op zoek naar nieuwe oppurtiniteiten. Hun debuutsingle “Redevelopment” maakte meteen indruk en ook het label Alcopop was zodanig onder de indruk dat ze Home Counties onder hun hoede namen. In juni deed de band nog een winterslaapsessie bij ons en kregen we al een aantal nieuwe nummers van hun eerste ep te horen die op 4 september verschijnt. Ook hun nieuwe “Dad Bod” passeerde toen al de revue en krijgen we nu eindelijk ook in de studioversie te horen.

Home Counties houdt het met “Dad Bod” iets korter, maar daarvoor niet minder spannend. De hoekige gitaren voorzien het nummer weer van iets abstract en doen ons dan ook wat denken aan DEVO. Het tempo mag dan wel iets lager liggen dan op “Redevelopment” het geval was, toch zijn we meteen geïntrigeerd door wat de band ons ditmaal voorschotelt. Het geheel klinkt weer zeer veelbelovend en we zijn dan ook uiterst benieuwd naar hun debuutep Redevelopment!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1286 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Home Counties - "Modern Yuppies"

Amper een klein jaar geleden werd Home Counties opgericht en toch worden ze her en der al bestempeld als de nieuwe postpunksensatie…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Home Counties - "Redevelopment"

Home Counties is vandaag met een debuutsingle begonnen aan een nieuw spannend hoofdstuk. Het vijftal uit Bristol was al een tijdje bezig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.