Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv – “Slow Grenade”

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback. De Britse popzangeres werd in 2009 bekend met haar single “Lights”. Ondertussen kan ze al drie albums toevoegen aan haar lijstje, al wachten de fans ongeduldig op een vierde. Niet lang meer, want op 17 juli lanceert Goulding haar vierde album Brightest Blue.

Ellie Goulding brengt ons weer wat nieuws. Sinds de welbekende quarantaine is dit de derde song dat ze lanceert, op een vrijwel korte tijd dus. Deze keer doet ze het samen met zanger en producer Lauv, hij staat vooral bekend voor zijn single “I Like Me Better” en “Fuck, i’m lonely”, met Anne-Marie. Goulding en Lauv lanceren bij deze, “Slow Grenade”. Het begin geeft even een kleine gelijkenis met “On My Mind”, een van de bekendere singles van Goulding. Daarnaast herken je toch zeker de elektronische elementen van Lauv. “Slow Grenade” neemt een rustige aanloop zonder veel spanning. Het refrein heeft daarentegen wat meer pit. Je zou na het eerste refrein vervolgens een climax verwachten, maar die komt er niet. Een echte zomerhit is het niet, maar naar het einde wordt de single wat interessanter. De tweede helft bevat meer aanstekelijke beats en uitdaging. Niet slecht, maar ook zeker niet de beste single van Ellie Goulding.

Goulding zou normaal 20 juni op Werchter Boutique staan. Voorlopig is het niet duidelijk wanneer we ze nog eens in België kunnen verwachten.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "2021"

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray - "Fake"

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.