Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maria Mena – “Lies (They Never Leave Their Wives)”

Achttien lentes jong was Maria Mena toen ze in 2004 alweer in grote delen van Europa doorbrak met “You’re The Only One”. Nederland gaat al jaren plat voor de Noorse nachtegaal en verwelkomt haar in december 2020 normaliter opnieuw in Rotterdam (Maassilo, 13/12) en Amsterdam (Paradiso, 14/12). Dan kan Maria Mena haar inmiddels achtste album voorstellen, na een stilte van een viertal jaren.

“Lies (They Never Leave Their Wives)” is de tweede single van het gelijknamige album en doet waar Mena al sinds jaar en dag zo goed in is: een pijnlijk verhaal vertellen op een weinig subtiele manier, maar omfloerst door een popdeuntje die de boodschap wat makkelijker te verteren maakt. In dit geval over ontrouw en wat daar allemaal komt bij kijken. Mena laat haar menselijke kant opnieuw spreken en dat doet meer dan het beste vermoeden voor de rest van het album.

Facebook / Instagram

 

28 juni 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief