Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hedda Mae – “What Do You Want From Me”

In Scandinavië bulkt het van het muzikaal talent en het is al langer niet meer enkel vanuit Zweden dat de pareltjes komen. Na onder meer Sigrid en Dagny kunnen we met de 21-jarige Hedda Mae ons lijstje met interessante, Noorse stemgeluiden alvast weer wat langer maken. De spring-in-‘t-veld uit Bergen heeft zich jaren voorbereid en laat in 2020 de ene single na de andere op de wereld los.

“Pride Goes Before A Fall” zette de toon, “Too Good To Be True” ging daar losjes overheen en met “What Do You Want From Me” is de zomervakantie nu echt wel begonnen – met dank ook aan het bijhorend clipje, die ons ook spontaan doet dagdromen van een leuke roadtrip met een busje en wat vrienden richting fjorden en Noorse stranden. De strakke drumlijnen zetten de drammerige, maar sfeervolle energie van Hedda Mae extra in de verf en geven “What Do You Want From Me” simpelweg de schwung die je wil van een zomerhit in wording. Veel moeilijker hoeft het soms echt niet gemaakt te worden. Rest de vraag wat wij willen van Hedda Mae? Meer van hetzelfde graag!

Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Burning Bridges"

Enkele jaren geleden was Sigrid alomtegenwoordig. De Noorse zangeres won de BBC Sound of 2018-wedstrijd en speelde met hitjes als “Strangers“, “Don’t…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Mirror"

Echte popsterren komen uit het Noorden en daar is Sigrid het perfecte voorbeeld van. De Noorse zangeres werd in 2018 verkozen tot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Here's to Another"

Haar naam is al een grote weggever, maar Anna of the North is naast Sigrid, Astrid S en LÉON een van de noordelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.