Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hedda Mae – “What Do You Want From Me”

In Scandinavië bulkt het van het muzikaal talent en het is al langer niet meer enkel vanuit Zweden dat de pareltjes komen. Na onder meer Sigrid en Dagny kunnen we met de 21-jarige Hedda Mae ons lijstje met interessante, Noorse stemgeluiden alvast weer wat langer maken. De spring-in-‘t-veld uit Bergen heeft zich jaren voorbereid en laat in 2020 de ene single na de andere op de wereld los.

“Pride Goes Before A Fall” zette de toon, “Too Good To Be True” ging daar losjes overheen en met “What Do You Want From Me” is de zomervakantie nu echt wel begonnen – met dank ook aan het bijhorend clipje, die ons ook spontaan doet dagdromen van een leuke roadtrip met een busje en wat vrienden richting fjorden en Noorse stranden. De strakke drumlijnen zetten de drammerige, maar sfeervolle energie van Hedda Mae extra in de verf en geven “What Do You Want From Me” simpelweg de schwung die je wil van een zomerhit in wording. Veel moeilijker hoeft het soms echt niet gemaakt te worden. Rest de vraag wat wij willen van Hedda Mae? Meer van hetzelfde graag!

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 1): Home sweet home!

Maurits Westerik mag dan al drie jaar de touwtjes in handen hebben bij Best Kept Secret, het is echter zijn allereerste editie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dagny – “Brightsider”

De Noorse popzangeres Dagny Norvoll Sandvik heeft ondertussen eindelijk haar eerste album uit, ook al bracht ze de voorbije vijf jaar de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Twenty."

In Londen wordt Eden Hunter al gehandeld als de volgende popster die met haar vrolijke muziek de hitlijsten kan veroveren. In 2021…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.