Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Burna Boy – “Wonderful”

Burna Boy wordt ook wel eens the African Giant genoemd en dat heeft hij onder meer te danken aan het enorme succes dat hij de afgelopen jaren boekte. Ondertussen speelt hij ook in de westerse wereld voor uitverkochte arena’s en effent hij het pad voor andere Afrikaanse artiesten. Op zijn vorige album werkte Burna Boy trouwens samen met Jorja Smith, Future en Damian Marley, samenwerkingen die ervoor zorgden dat hij ook effectief bij ons kon doorbreken. Deze zomer had de Nigeriaan onder meer Les Ardentes en Fire Is Gold geheadlined, maar dat zal hij volgend jaar moeten inhalen. Met zijn nieuwe single “Wonderful” brengt hij nu een ode aan Nigeria en het Afrikaanse continent.

Burna Boy toont op “Wonderful” nog maar eens de verbindende kracht van de muziek waarmee hij mensen over de hele wereld aan het dansen krijgt. Met een krachtige a cappella-intro neemt Burna Boy je meteen mee in de schoonheid en pracht van Afrika. De afwisseling tussen Engels en Yoruba (een taal die in delen van Nigeria, Benin en Togo gesproken wordt) zorgt voor een vrolijke noot die meteen een glimlach op je gezicht tovert, terwijl de simplistische percussie het op je dansbenen gemunt heeft. Burna Boy opent je hart op “Wonderful” en doet je reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwe album Twice As Tall.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Burna Boy - Twice As Tall (★★★½): Voldoende hitpotentieel, soms langdradig

Het gaat hard voor Burna Boy. Nauwelijks een jaar na de release van zijn plaat African Giant komt de Nigeriaanse zanger al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith - "My Oasis" feat. Burna Boy

Normaal gezien konden we al enkele maanden geleden genieten van de derde plaat van Sam Smith, maar dankzij ons favoriete virus besloot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Burna Boy - "Money Play"

2019 is het jaar geweest dat de wereld kennis maakte met ‘the African Giant’ Burna Boy. De Nigeriaan is al langer een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.