Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TRESOR – “Zwakala”

Vandaag brengt TRESOR de tweede single van zijn aankomende album MOTION uit. Op die nieuwe plaat is het nog even wachten tot september. De 25-jarige Trésor Riziki is vastberaden om met zijn unieke Afrikaanse popsound de hele wereld te veroveren. De Congolese man verhuisde na een moeilijke jeugd naar Zuid-Afrika om er aan zijn droom te werken. Eenmaal daar wierp die ingesteldheid snel zijn vruchten af, hij won er al tweemaal de prijs voor beste popalbum van het jaar. Met “Zwakala” en vorige single “Thrill” lijkt het erop dat zulk succes ook deze keer in de sterren geschreven staat.

TRESOR combineert het beste van Afrikaanse eigenheid met een universeel aantrekkelijke sound. Een vergelijking met het populaire Graceland-album van Paul Simon is niet ver weg, al komt de mix hier toch net wat oprechter over omdat Riziki effectief roots heeft in Afrika. De man creëert de perfecte soundtracks voor zwoele zomeravonden, die hij nog heel wat heter maakt met melodieën die onze heupen lustig doen zwieren. MOTION wordt ongetwijfeld een schatkist vol hitjes.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Future Islands - "Thrill"

Er is iets aan de muziek van Future Islands dat er voor zorgt dat het altijd eerlijk overkomt. Of de song nu…
Features

De vijf van "Den Beir" - 125

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 125ste keer hebben we voor jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.