Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens – “You”

2020 is voorlopig een goed jaar voor het grote Belgische talent Sevens. Heel veel nummers heeft de Hasselaar nog niet uitgebracht en toch weet hij maandelijks ruimschoots twintig duizend mensen te bereiken op Spotify. Zijn talent is ook MNM niet ontgaan, want zij selecteerden hem dit jaar voor hun UrbaNice Battle of Talents. Ook op vlak van optredens gaat het bijzonder goed voor Sevens, want zo mag hij de komende maanden het voorprogramma verzorgen van Nona op diens Nederlandse tour. Voor zijn nieuwe single “You” dook hij weer bij producer Anders de studio in en dat met een catchy r&b-song als resultaat.

In zijn nummers geeft Sevens zich bloot en dat is op “You” niet anders. Het nummer gaat over het verliefd worden op een meisje en de gevoelens die daarmee gepaard gaan, een herkenbaar thema voor velen. De lo-fi gitaar voorziet het nummer van een relaxte sfeer en voor een bepaalde intimiteit. Naar het einde toe wordt het nummer iets ruiger, maar blijft de smoothness behouden. “You” is een van zijn beste nummers tot nu, daar bestaat geen twijfel over. We zijn zeer benieuwd waar Sevens binnen een paar maanden zal staan, op zijn talent afgaande zal hij ongetwijfeld ver geraken!

Op zaterdag 8 augustus speelt Sevens in Magazijn De Snoek in Boutersem.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Chet Faker @ OLT Rivierenhof: Goedgekeurde gedaante

Chet Faker (fka Nick Murphy (fka Chet Faker) (fka Nick Murphy (fka Chet Faker))). Zo ziet een summiere schets van de gedaanteverwisselingen…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Limburg @ Muziekodroom (Hasselt)

Gisteren was voor heel wat bands een superbelangrijke dag, gezien de finales van kansenparcours Sound Track op de planning stonden. Overal in…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de winnaars van Sound Track 2021!

Overal in Vlaanderen vonden dit weekend de finales van de tweede editie van het kansenparcours Sound Track plaats. In de Hasseltse Muziekodroom,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.