Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Dour (her)bevestigt Angèle, Sven Väth, Amelie Lens, Black Lips en meer voor 2021!

© CPU – Jan Van Hecke

Dour c’est l’amour! Al zullen we wel nog een jaar extra moeten wachten voor we weer volop DOUREEEEH mogen roepen. Bij de organisatie hebben ze in ieder geval niet stilgezeten en zo kunnen ze vandaag al een eerste lading namen voor 2021 bekendmaken. Onder die eerste lading (her)bevestigingen zit onder meer de Belgische popprinses Angèle, de Amerikaanse rockband Black Lips en techno-helden Sven Väth en Amelie Lens. De andere artiesten die reeds bevestigd hebben, zijn: Carl Cox, AZF, The Black Madonna, Honey Dijon, Modeselektor, Squarepusher, Palms Trax, Josman, Princess Nokia, Swing, Freeze Corleone, Lala &Ce, Caballero & JeanJass, Black Sun Empire, Dirtyphonics, Billx, Kings of the Rollers & Inja en Yseult. Daarnaast werd ook Roméo Elvis als een van de headliners van Dour 2021 toegevoegd, die in 2019 nog een van de beste shows van het festival gaf. Met nog meer dan 200 namen te gaan, beloven het weer vijf muzikale hoogdagen van jewelste te worden van 14 tot en met 18 juli.

De ticketverkoop start op 1 juli. Meer info vind je op de website van het festival.

25 juni 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief