banner

Muzieknieuwtjes

De Zwerver kondigt zomerconcerten bij Groenhagemolen aan

Meskerem Mees © Patrick Blomme

Het zijn moeilijk tijden voor concertorganisatoren. Gelukkig is de sector veerkrachtig genoeg om hier creatief mee om te springen. Nu de veiligheidsraad het een en ander terug mogelijk heeft gemaakt qua evenementen, zijn er opnieuw een paar  mogelijkheden en kansen die Muziekclub De Zwerver niet onbenut laat. Deze zomer geven ze opnieuw een podium aan tal van Belgische topbands. Niet in het vertrouwde café of in de zaal, maar wel aan de Groenhagemolen in Leffinge.

Op die bijzondere locatie kan je onder noemer ‘Slag van De Molen’ David Galle, Vito, Meskerem Mees, Kel Assouff, Schroothoop, RHEA, Rumours, Chibi Ichigo, Hi Hawaii en Brik Tu-Tok aan het werk zien. Daarnaast is er in samenwerking met Theater Aan Zee opnieuw een editie van Jong Muziek. Een lichting van acht beloftevolle bands zullen zich bewijzen in O.666 in Oostende, verspreid over verschillende gratis concerten.

Tickets en reservaties (voor de gratis concerten) kunnen enkel online besteld worden via de website. Tickets kunnen gekocht worden voor bubbels van maximaal 10 personen. Het vermelde uur is het aanvangsuur. De deuren gaan telkens open één uur voor aanvang. De verkoop start vrijdag 26 juni om 12u.

Za 25/07: Jong Muziek (Aster, Pega, Frankie, Deathstar MacGyver)

Zo 26/07: David Galle + support

Vr 31/07: Vito + Meskerem Mees

Za 01/08: Jong Muziek (Peenoise, Partners, Vanessa, Kids With Buns)

Vr 07/08: Kel Assouff + Schroothoop

Za 08/08: RHEA

Vr 14/08: Rumours + Chibi Ichigo

Za 15/08: Hi Hawaii + Brik Tu-Tok

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

RHEA @ Ancienne Belgique (AB Box): Gitaargeweld van jewelste

De rockers van RHEA zijn ondertussen geen onbekenden meer in ons Belgenland. Met hun grote dosis gitaargeweld en energieke livereputatie wisten deze…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Haunted Youth, Chibi Ichigo, Psychonaut en meer Belgisch talent op We Are Open 2022!

De combitickets vliegen pijlsnel de deur uit en dat zonder dat er nog maar een artiest werd aangekondigd voor We Are Open….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vito - "Berlin"

De dagen worden weer een beetje korter, verwarmingskosten swingen de pan uit en het is nog niet sociaal aanvaardbaar om de kerstboom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.