Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Radar Station – “The Giant”

Ooit gingen ze door het leven als Barefoot and the Shoes, vervolgens als Sun Gods en nu als The Radar Station. Onder die naam zijn de vier gasten uit Tremelo (eindelijk) naam aan het maken en dat hebben ze hoofdzakelijk te danken aan de winnaarspositie die ze behaalden in De Nieuwe Lichting. “Subtle Silence” is ondertussen uitgegroeid tot een nieuwe hit, maar toch werd het langzaamaan tijd voor een nieuwe single. Het nieuwe “The Giant” maakt deel uit van de debuutplaat van de groep. Recentelijk speelde The Radar Station een livestream op onze Facebookpagina en daar speelden ze al enkele nummers van dat album.

“The Giant” heeft je mee vanaf het begin. Een uptempo drum, een leuk gitaartje, een subtiele baslijn die lekker smaakt en een stem warmer dan het weer van de afgelopen dagen. Het nummer voelt zomers aan en zou het best wel eens tot zomerhitje kunnen schoppen door z’n catchiness. “The Giant” duurt net geen vijf minuten, maar langdradig wordt het niet doordat er genoeg variatie in zit. Het tempo wordt doorheen het nummer opgedreven en eindigt met een leuke gitaarsolo. Deze nieuwe single doet uitkijken naar het debuutalbum.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1213 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Radar Station – “House with No Seasons”

Het zijn heftige tijden voor The Radar Station. Sinds hun wederopstanding uit de assen van Barefoot and the Shoes wonnen Brent Buckler…
LiveRecensies

The Radar Station @ DOK: In het oog van de storm

2020 zou het jaar zijn geweest voor The Radar Station. De groep won aan het begin van het jaar De Nieuwe Lichting…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Brent Beukelaer - "Klein Maar Gigantisch"

Opkomend Belgisch talent bespreken we maar al te graag en Brent Beukelaer valt zeker onder deze noemer. De muzikale octopus is van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.