Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Radar Station – “The Giant”

Ooit gingen ze door het leven als Barefoot and the Shoes, vervolgens als Sun Gods en nu als The Radar Station. Onder die naam zijn de vier gasten uit Tremelo (eindelijk) naam aan het maken en dat hebben ze hoofdzakelijk te danken aan de winnaarspositie die ze behaalden in De Nieuwe Lichting. “Subtle Silence” is ondertussen uitgegroeid tot een nieuwe hit, maar toch werd het langzaamaan tijd voor een nieuwe single. Het nieuwe “The Giant” maakt deel uit van de debuutplaat van de groep. Recentelijk speelde The Radar Station een livestream op onze Facebookpagina en daar speelden ze al enkele nummers van dat album.

“The Giant” heeft je mee vanaf het begin. Een uptempo drum, een leuk gitaartje, een subtiele baslijn die lekker smaakt en een stem warmer dan het weer van de afgelopen dagen. Het nummer voelt zomers aan en zou het best wel eens tot zomerhitje kunnen schoppen door z’n catchiness. “The Giant” duurt net geen vijf minuten, maar langdradig wordt het niet doordat er genoeg variatie in zit. Het tempo wordt doorheen het nummer opgedreven en eindigt met een leuke gitaarsolo. Deze nieuwe single doet uitkijken naar het debuutalbum.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

24 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief