Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single JPEGMAFIA – “THE BENDS!”

Internetfenomeen en cultrapper JPEGMAFIA staat in 2020 niet stil. Hij brengt al zijn vijfde single uit, nadat hij eerder dit jaar “BALD!”, “COVERED IN MONEY!”, “BODYGUARD!” en “CUTIE PIE!” op ons afvuurde. Het is niet duidelijk of de 30-jarige rapper al deze singles uitbrengt in aanloop naar een nieuw album, maar hij lijkt voorlopig niet te stoppen. Net als de vorige vier singles krijgen we “THE BENDS!” eerst te horen op YouTube, vergezeld door een DIY-videoclip die Peggy zelf regisseerde.

In het begin van de track horen we een quote van de Amerikaanse president die overgaat in een echte Peggybeat zoals we van hem gewoon zijn: glitchy, groovy, maar ook een beetje duizelingwekkend en uit balans. Peggy croont op zijn gemak over deze beat met zijn glijdende melodische vocals vol stemeffecten. Over de boodschap van deze track is geen twijfel mogelijk. JPEGMAFIA haalt uit naar zijn president met lijnen als ‘My leader treat me like a enemy, he a casualty’ en ‘Can’t believe we thought he’d be the man for me.’ Voor het geval dat iemand de boodschap zou missen, dropt de rapper uit Baltimore nog een “Fuck Trump” op de allerlaatste seconde van de track om alle twijfels de wereld uit te helpen. Met “THE BENDS!” serveert Peggy ons een herkenbare track, ideaal als fan pleaser maar ook een goede voorbeeldtrack voor luisteraars die de excentrieke rapper nog moeten ontdekken.

Twitter / instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 juni 2020

About Author

Antoon Derijcke Soms Blue, Altijd Pink.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief