Muzieknieuwtjes

duyster. keert dit najaar terug op Studio Brussel

Foto: Studio Brussel

2020 is een jaar vol grote verrassingen, met gelukkig ook een aantal positieve. Na vijf jaar uit de ether geweest te zijn, keert het legendarische radioprogramma duyster. terug op Studio Brussel! Op zondag 6 september starten Ayco Duyster en Eppo Janssen met een nieuw seizoen van vijftien afleveringen. De uitzending zal elke zondag te horen zijn tussen 22u en middernacht.

Van 2000 tot 2015 was duyster. het programma bij uitstek om talentvolle artiesten te ontdekken in muziekstromingen als slowcore, postrock, indiefolk en de subtielere vormen van elektronica. Het programma kende een grote aanhang die nu nog steeds actief is. Zo werd “duyster” een term op zich om bepaalde muziek aan te duiden en deden Ayco Duyster en Eppo Janssen de laatste twee jaren nog eens zeldzame sessies op Leffingeleuren. Het nieuws dat duyster. terug is, zal er voor zorgen dat veel luisteraars elke zondag terug gekluisterd aan hun radio zitten.

21 juni 2020

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief