Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “I’m Not Ok”

Het heeft lang geduurd voor we nog eens iets van RHODES te horen kregen, maar daar had hij een grondige reden voor. David Rhodes trouwde namelijk en werd voor het eerst vader, waardoor muziek tijdelijk een bijzaak werd voor de jonge Brit. Na het vele touren viel RHODES ook nog eens in een zwart gat en kreeg hij te maken met een depressie. Met zijn nieuwe ep I’m Not Ok (release: 10 juli) wil hij alvast het taboe rond depressie en zich alleen voelen doorbreken alvorens met een tweede album te komen. In de titeltrack van zijn nieuwe ep geeft RHODES nog eens een inkijk in zijn ziel.

Soms kan het bevrijdend werken om je gedachten eens de vrije loop te laten en dat is ook exact wat RHODES op “I’m Not Ok” heeft gedaan. Op het nummer begeleidt RHODES zichzelf op de piano en dat levert weer een pakkende ballade op. Vooral zijn straffe vocale uithalen zorgen ervoor dat de haren op onze armen recht komen te staan. Halfweg het nummer schakelt RHODES over naar de gitaar, wat voor een leuke onverwachte dynamiek zorgt. In de eenvoud ligt de kracht en dat bewijst RHODES ons op “I’m Not Ok”.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "No Words"

Onze favoriete ballademaker is eindelijk nog eens terug met iets nieuws. RHODES volgen we al sinds het prille begin en zeker met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - "Love You Sober"

Je terugkeer midden in onzekere tijden vieren: RHODES had zich dat zeker ook allemaal anders voorgesteld. Hij had net een radiostilte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.