Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luz – “we’ll be fine”

Zo nu en dan wordt er een talent op sociale media ontdekt, denkt maar aan Troye Sivan of Conan Gray. De Ierse Luz verzamelde al enkele jaren haar beste covers op haar Instagrampagina en bracht in 2018 haar eerste eigen nummer uit. Haar eerste twee singles deden het niet slecht op Spotify, maar “i’m lonely” (een nummer dat nog geen drie maand oud is) is ondertussen al ruim twee miljoen keer beluisterd. Een mooie prestatie voor een negentienjarig meisje.

Luz laat zich naar eigen zeggen inspireren door Ed Sheeran en Birdy. Vooral die tweede is te horen op “we’ll be fine” aangezien de instrumentatie zich beperkt tot een piano en zachte stem. Het nummer begint traag en net voor het eerste refrein vertraagt het nog wat om vervolgens te versnellen. Luz speelt met contrast en weet het zo interessant te houden. Het nummer wordt wat krachtiger naar het einde toe dankzij de backings en krijgt zo ook een dramatisch kantje en dat zien we als positief. “we’ll be fine” is meer dan gewoon ‘fine’.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 3): En we leefden nog lang en gelukkig...

De tijd vliegt als je plezier hebt en zo was het opeens al de laatste dag van Best Kept Secret 2022. Zowel…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Acht niet te missen acts op Best Kept Secret 2022!

Best Kept Secret is voor veel muziekliefhebbers geen geheim meer en opent deze vrijdag weer voor drie dagen zijn grootse poorten. Na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.