Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LECTOR. – “ARIZONA”

Een tweetal maanden na hun debuut “LIES” al stevig indruk op ons maakte, lost het Oudenaardse trio LECTOR. vandaag hun nieuwe track “ARIZONA”. “LIES” werd door tal van online magazines en radiozenders opgepikt, maar wij vermoeden dat “ARIZONA” mogelijks een nog betere sier zal kunnen maken.

Strakke riffs en een vocale attitude waarbij we al vlug aan Josh Homme denken, met deze ingrediënten is een goede rocksong niet veraf. LECTOR. wist echter de teugels strak in de handen te houden waardoor hun nieuwste single een consumeerbaar, catchy nummer werd. We vermoeden dat deze single ook niet zou misstaan in de hoogste regionen van Stubru’s De Afrekening. Het nummer bevat alles namelijk om daarin te slagen. Een kort maar krachtig refrein, pittige bridges en een retestrak slotsalvo. Geen sierlijke franjes of frêle verfijning, maar wel rechttoe rechtaan in-uw-bakkes-gitaren. Graag meer van dit!

Met behapbare, hardere alt-rock tracks als “ARIZONA” en “LIES” bewijzen de heren van LECTOR. niet alleen dat ze van aanpakken weten, ze overtuigen ons ook moeiteloos dat er meer van dit soort muziek in de ether hoort.

Instagram – Facebook

128 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Ramkot @ Kunstencentrum Vooruit (Concertzaal): Energie van begin tot einde

Een van de winnaars van De Nieuwe Lichting 2021 was van plan om op 1 en 2 december vorig jaar naar de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LECTOR. - "Heart"

Vorig jaar leerden we LECTOR. in volle C-tijden kennen met singles “Lies” en “Arizona”. Met hun behapbare, hardere alt-rock tracks bewezen de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle LECTOR. – “LIES”

Barre tijden of niet, creativiteit laat zich niet tegenhouden door een virus. Zo ontsproot er uit de Vlaams Ardense rockgronden een nieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.