Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LECTOR. – “ARIZONA”

Een tweetal maanden na hun debuut “LIES” al stevig indruk op ons maakte, lost het Oudenaardse trio LECTOR. vandaag hun nieuwe track “ARIZONA”. “LIES” werd door tal van online magazines en radiozenders opgepikt, maar wij vermoeden dat “ARIZONA” mogelijks een nog betere sier zal kunnen maken.

Strakke riffs en een vocale attitude waarbij we al vlug aan Josh Homme denken, met deze ingrediënten is een goede rocksong niet veraf. LECTOR. wist echter de teugels strak in de handen te houden waardoor hun nieuwste single een consumeerbaar, catchy nummer werd. We vermoeden dat deze single ook niet zou misstaan in de hoogste regionen van Stubru’s De Afrekening. Het nummer bevat alles namelijk om daarin te slagen. Een kort maar krachtig refrein, pittige bridges en een retestrak slotsalvo. Geen sierlijke franjes of frêle verfijning, maar wel rechttoe rechtaan in-uw-bakkes-gitaren. Graag meer van dit!

Met behapbare, hardere alt-rock tracks als “ARIZONA” en “LIES” bewijzen de heren van LECTOR. niet alleen dat ze van aanpakken weten, ze overtuigen ons ook moeiteloos dat er meer van dit soort muziek in de ether hoort.

Instagram – Facebook

19 juni 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief