Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Carter & the Rattlesnakes – “Fire”

© CPU - Nathan Dobbelaere

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vijf jaar is het geleden dat Frank Carter en zijn ratelslangen hun debuutplaat Blossom de wereld in stuurden. Sindsdien is er voor de Britten heel wat veranderd. De podia waarop ze spelen werden steeds groter en ook de aanhang van de Britse punkrockers groeide steeds verder. Frank Carter kampte tussendoor ook met een depressie die hij met zijn derde album End of Suffering kon verwerken. Normaal gezien had Frank Carter & The Rattlesnakes weer een drukke zomer voor de boeg in het voorprogramma van Green Day, maar dat zullen ze ongetwijfeld volgend jaar inhalen. Voor het vijfjarig bestaan van hun debuut brengt de band in juli een deluxe versie uit met een aantal nummers die het net niet haalden en een aantal live opnames.

Een van die nummers die het niet haalde, was “Fire” en dat valt eigenlijk moeilijk te begrijpen. Het nummer bevat namelijk veel vuur en heel de band gaat stevig tekeer op het nummer. Frank Carter & The Rattlesnakes klinkt weer heerlijk ruig, explosief en de getatoeëerde frontzanger geeft het nummer met zijn schreeuwerige vocals veel venijn. Vooral de bas zorgt op “Fire” voor een dreigende ondertoon waar de rest van de band met veel plezier in verder gaat. “Fire” is Frank Carter & The Rattlesnakes op hun best!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Frank Carter & The Rattlesnakes @ La Madeleine: Vakkundig afgebroken tot op de funderingen

Al sinds het begin van dit millennium timmert Frank Carter hard aan zijn muzikale pad. Wie ooit Gallows, Carters eerste band, aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Carter & The Rattlesnakes - "Parasite"

Dat Frank Carter een artiest is die niet graag stilzit, zou je misschien al wel aan zijn muziek kunnen afleiden. Als je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Carter & The Rattlesnakes - "The Drugs" (feat. Jamie T)

Frank Carter & The Rattlesnakes trekt er binnen twee weken nog eens op uit en dat doen ze met gloednieuwe muziek onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.