Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Hammer & Bird – “Pull me back”

Tom Flatman, Mark D’Angelo en Antonio Sanciolo zijn drie namen die wellicht geen belletje doen rinkelen. Het drietal uit Australië bracht zopas hun eerste nummer uit en dat onder de naam Hammer & Bird. Naar eigen zeggen combineren ze indiemuziek met een orkest en ze zien het meteen groots. Hammer & Bird verklapt meteen al dat een eerste album zit aan te komen in de tweede helft van het jaar en afgaande op de debuutsingle is dat eentje om naar uit te kijken.

“Pull me back” is meteen een nummer van vier minuten en het blijft een interessant lied tot de laatste seconde. Het begin van nummer heeft iets weg van HAEVN uit Nederland, maar hoe langer je luistert, hoe minder deze vergelijking opgaat. De warme stem van de zanger wordt op de juiste momenten ondersteund door backings waardoor er een kleurrijk geheel ontstaat. Dat gaat dan nog eens gepaard met strijkers en muziek vol details. Een pianodeuntje duikt zo nu en dan op en dat is slechts één van de extraatjes die het lied naar een hoger niveau tilt. “Pull me back” is een sterke debuutsingle die doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

18 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief