Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Clockworks – “The Future is Not What It Was”

© Oscar Jr Ryan

Nog niet al te lang geleden ruilde The Clockworks Galway in voor Londen om er hun verdere stappen in de muziekindustrie te kunnen zetten. Het is een stap die stilaan zijn vruchten begint af te werpen. Het Ierse postpunkviertal bracht nog maar twee nummers uit, maar wordt nu al gesteund door grote radiovedetten als Annie Mac. In oktober trekt de band op hun eerste grotere tour en dat in het voorprogramma van Inhaler. Dat The Clockworks de next big thing zijn bewijzen ze op “The Future is Not What It Was”.

“The Future is Not What It Was” zou wel eens de doorbraak voor The Clockworks kunnen betekenen. De Ieren klinken op hun derde nummer heel opgewekt en daar heeft ook het charisma van frontzanger James McGregor iets mee te maken. Met een hoge dosis energie neemt hij de rest van de band op sleeptouw en dat levert een spontaan en toch goed doordacht nummer op. Naar het einde toe intensiveert de band nog eens hun strakke sound en spelen ze met gemak iedereen naar huis. The Clockworks zal ver geraken, daar twijfelen we na “The Future is Not What It Was” geen seconde meer over!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Clockworks - "Feels So Real"

Begin januari riepen we The Clockworks uit tot een van de ‘Grote Beren van Morgen‘ waardoor we ze dit jaar nog nauwlettender…
FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: The Clockworks & The Haunted Youth

Gisteren beten we de spits af van onze jaarlijkse ‘Grote Beren van Morgen’-rubriek waarbij we acht Belgische en acht internationale acts aan…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.