Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single HONNE – “no song without you”

HONNE is een Londens duo dat nooit een vlieg kwaad wil doen met hun muziek, maar tegelijkertijd toch met de force van een bulldozer inrijdt op je hart. De groep teert namelijk op romantiek met een beatje, op nu eens hemelse gezapigheid en dan weer hypergelukzalige dansbaarheid, steevast met een heleboel kraterdiepe zuchten als resultaat. HONNE is de feelgoodgroep bij uitstek en het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze hun meligheden even wilden uitstellen. De release van nieuwe single “no song without you” was normaal gezien gepland voor 4 juni, maar in het licht van alle recente gebeurtenissen werd dat uitgesteld tot vandaag.

“no song without you” is weer een hoopje sentimentaliteit. Een toegankelijke zanglijn wordt gebracht door een smeuïg stemgeluid en de opbouw van het nummer kent geleidelijke, kleine maar heel fijne toevoegingen die het nummer zijn haast schattige karakter geven. HONNE kent iets van productie, en dan doet het er totaal niet meer toe dat dit niet bepaald hun origineelste werk met de meest onvoorspelbare structuur is. “no song without you” is geen moeilijk liedje, maar de uitvoering is wederom uitstekend. HONNE lapt de socialdistancing-regels aan hun laars en omhelst de luisteraar innig met dit nieuwe nummer.

Facebook / Instagram

12 juni 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief