Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benjamin Ingrosso – “Shampoo”

Echte fans van het Eurovisiesongfestival kennen Benjamin Ingrosso zeker nog. De jonge Zweed vertegenwoordigde zijn land twee jaar geleden in Portugal en werd daar mooi zevende. Hij werd zelfs door de bookmakers even gezien als potentiële winnaar, maar toen kwam er een dame tevoorschijn die kipgeluiden maakte en ja… de rest is (spijtig genoeg) geschiedenis. Gelukkig werd de 22 jaar oude zanger daarna niet in de doofpot gestoken, maar wist hij zijn carrière makkelijk op te bouwen. Zo heeft hij ondertussen al meer dan 270 miljoen streams op Spotify en stond zijn album een tijdje op één in Zweden. Hij wordt dus niet voor niets vergeleken met legendes als Bruno Mars en George Michael, dit komt waarschijnlijk door zijn gekke dansmoves en zijn speciale invloeden die hij verwerkt in zijn nummers.

Zijn nieuwste nummer “Shampoo” laat zien op welke hoogte Benjamin nu zit en we slagen er niet echt van in verstomming. Zo merken we duidelijk dat hij meer en meer de commerciële richting uitgaat. Zo horen we op deze single voornamelijk effecten die we in elk popnummer voorgeschoteld krijgen, zoals de achtergrondzangers en de kleine percussie die er een aanstekelijk geheel van maken. We krijgen een zomers gevoel dat wordt opgewakkerd door de gitaar die het wat bluesy maakt. Al bij al is “Shampoo” een nummer dat we al zo vaak hebben gehoord, maar zeker een kans gaat krijgen op het felbegeerde TikTok dat nu leeft onder de kinderen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Raveyards - "Shampoo"

“Shampoo” is de nieuwe single van Raveyards, een psychedelisch en elektronisch outfit van onder anderen Brent Vanneste en Stefanie Mannaerts, respectievelijk frontman…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.