Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alps. – “Will You Run”

Het Antwerpse Alps., een groep die zich eerder dit jaar liet opmerken tijdens Sound Track, heeft zonet zijn eerste single van 2020 gedropt. “Will You Run” is een pijnlijk mooie indieballade geworden die aanzet tot dagdromen. De band heeft ook een dromerige muziekvideo in elkaar laten steken die perfect de sfeer van het nummer visualiseert.

‘ “Will You Run” gaat in de brede zin eigenlijk over het weglopen van minder fijne gevoelens. Gewoon even het hoofd in de grond steken en je problemen volledig achterlaten. Een gevoel waar we allemaal (zeker deze periode) wel graag eens meer naar zouden willen handelen’, aldus frontman Jesse De Belder over hun nieuwe single.

Het nummer begint heel minimalistisch met een gitaartje dat de stem van frontman Jesse begeleidt. Even later breekt het nummer open met een strak stukje percussie en een elektrische gitaar, die het geheel van een volle klank voorziet die nog het meest doet denken aan een mix van Daughter en The Bony King of Nowhere. Meteen grijpt het nummer je bij de keel, om je de daarop volgende minuten niet meer los te laten. Alps. is klein en tegelijk heel groots en zet met “Will You Run” een knaller van een single neer, eentje die smaakt naar meer!

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Seafret - "Wonderland"

Melancholische duo’s zijn niet meer weg te denken uit de indiewereld, denk maar aan Champs, (het vroegere) Portland en MGMT. De Britse…
AlbumsRecensies

Jimmy Diamond - You Radiate (★★★½): Vrij en onbevangen

De uit Overijssel afkomstige band Jimmy Diamond heeft alles in zich om als liveband het publiek om de vinger te winden komende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Blunt - "Rinsed" (feat. TYSON)

Dean Blunt is een van de meest mysterieuze figuren in de muziekwereld. Fans die zich verdiepen in zijn discografie, constateren al snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.