Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Delicate Steve – “Some Hope”

De nieuwe single van Delicate Steve aka Steve Marion biedt positiviteit en geluk. Na zijn korte tour met The Black Keys, bracht Steve een korte ep uit met drie live nummers. Nu heeft hij in de lockdown een nieuw nummer geschreven; “Some Hope”. Steve noemt het lied een ode aan melodie. Dat is wel te merken, de single heeft een happy feeling, die ons laat denken aan Steve’s oude werk. Noem het een throwback, maar het zou perfect passen op Steve’s album Positive Force uit 2012.

De korte, maar melodieuze single begint met een simpele drumbeat die samen met de zachte piano een vaste steun bieden voor Steve’s gitaarspel. De glijdende gitaar leidt de melodie die wel sterk staat als hoofdrol. Naar het einde toe valt de gitaar even weg en speelt hij iets anders, maar het past wel in typische Delicate Steve stijl. “Some Hope” werd dus een hoopvol nummer op de typische laidback sfeer van Delicate Steve.

Facebook / Twitter / Bandcamp

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juni 2020

About Author

Jelle Vos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief