Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LOVA – “Black Converse”

Het meest gestreamde nummer van een Zweedse zangeres in 2019? Dat kwam van LOVA. Haar thuisland viel dus al als een blok voor Lova Alvilde en het lijkt slechts een kwestie van tijd voor de rest van de wereld volgt. Zowat alle Scandinavische radiostations voorspellen haar een bijzonder mooie toekomst. Nadat we haar muziek eens onder de loep namen, snappen we waarom. De muziek van de jongedame klinkt poppy, catchy en is gewoon precies wat de jeugd wil horen. Met al twee ep’s onder de arm wordt het dit jaar hoog tijd voor een debuutplaat. Het splinternieuwe “Black Converse” zou daar de derde single van moeten worden.

Op de single bewijst LOVA nog maar eens dat ze de jeugd aanspreekt. Het nummer gaat over een relatiebreuk en zien dat het uiteindelijk beter gaat met je ex, terwijl dat bij jou niet het geval is. De Zweedse steekt dus al haar fans een hart onder de riem met het gezegde ‘tijd heelt alle wonden’. Een eerder droevig thema met een mooie boodschap en dat vertaalt zich ook op muzikaal vlak. “Black Converse” opent met een emotionele piano, maar na verloop van tijd komen er heel wat catchy, elektronische elementen bij kijken. Het nummer bloeit als het ware helemaal open. Het zou ons dus niet verbazen als LOVA hiermee weer heel wat nieuwe hartjes verovert.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Maximillian - Too Young (★★★★): Bij de keel gegrepen om niet meer gelost te worden

Maximillian had van jongs af aan al gevoel voor ritme en muziek. Als kleuter zat hij thuis vaak te zingen en maakte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.