Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Rue – “Une Minute”

Ondanks dat Lea Rue al meer dan een jaar geen nieuwe muziek meer heeft uitgebracht, blijft ze één van de succesvolste Belgische zangeressen op Spotify. Inmiddels verzamelde al meer dan 44 miljoen streams en heeft ze dankzij de hulp van Lost Frequencies een hitnotering in de Ultratop. Recent liet ze in haar winterslaapsessie, die ze voor ons opnam, al weten dat nieuwe muziek er aan zou komen en dat is nu ook officieel het geval.

“Une Minute” is de eerste release waarin Lea zowel in haar moedertaal Frans als in het Engels zingt en wordt voornamelijk gekenmerkt door een intrigerende productie. We horen verschillende snaarinstrumenten die met klassieke house-elementen gemengd worden wat in een heerlijk beklijvende sound resulteert. Lea Rue is zowat dé Belgische prinses van de dansvloer en zo timmert ze met “Une Minute” verder aan haar troon. We kijken al uit naar nog meer muziek van dit Brussels talent, dat er weldra zou aankomen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lea Rue - "Watching You"

Lea Rue is één van de succesvolste popzangeressen van België, maar dat lijkt veel mensen te ontgaan. Nadat ze in 2015  twee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.