banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lea Rue – “Watching You”

Lea Rue is één van de succesvolste popzangeressen van België, maar dat lijkt veel mensen te ontgaan. Nadat ze in 2015  twee grote hits wist te scoren met de hulp van Lost Frequencies en Broiler, is de jonge zangeres voor dance fans misschien wel al een begrip want “I Can’t Say No!” en “Sleep For The Weak!” haalden miljoenen streams. Ondertussen werkt ze onuitputtelijk aan nieuw materiaal, wat dit jaar in de vorm van een ep nog vorm zou krijgen. Ook van een nieuwe liveshow is sprake.

“Watching You” is de nieuwe single van de Belgische zangeres en toont meteen wat we van Lea de komende weken mogen verwachten. In het begin klinkt ze nog heel hoopvol en melancholisch, maar al snel kent het nummer dankzij een spanningsopbouw een aangename plottwist die het nummer helemaal ten goede komt. “Watching You” draait rond hoe sociale media ons leven bepaalt en hoe het ons in verschillende aspecten beïnvloedt, wat door de duisterheid van het nummer sterk geaccentueerd wordt. Een zeer degelijke single.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1420 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Rue - "Une Minute"

Ondanks dat Lea Rue al meer dan een jaar geen nieuwe muziek meer heeft uitgebracht, blijft ze één van de succesvolste Belgische…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 2 - 8 mei 2016

Het was weer een weekje boordevol clipjes. Wel een rare week waarin weinig nieuwe muziek werd uitgebracht vanwege de vele vakantiedagen, ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.