Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Winona Oak & Robin Schulz – “Oxygen”

Er was een tijd waarin alles wat Robin Schulz aanraakte in goud veranderde. Met nummers als “Sugar” en zijn remix van “Prayer in C” was hij niet meer van de radio weg te denken, maar tijden veranderden en de Duitse dj en producer leek datzelfde succes nooit meer te evenaren. Hoog tijd voor een nieuwe zomerhit dus, en wie vraag je dan beter dan nieuwe popsensatie Winona Oak. De Zweedse maakte al het mooie weer bij onder andere The Chainsmokers, maar nu is het dus de beurt aan Schulz.

Die mag in elk geval heel tevreden zijn met de zangeres, want “Oxygen” is ongetwijfeld een zomerhit in wording. Het nummer opent redelijk ingetogen met enkel de zachte stem van Winona, maar geleidelijk aan komen er heel wat catchy melodietjes bij kijken. De samenwerking draaide daarom niet uit op een feestsong, maar wel op een lekker zomers nummertje. Een leuke baslijn houdt het tempo, terwijl Schulz speelt met wat stemsamples. Het zit allemaal heel leuk in elkaar en het zou ons niet verbazen als we “Oxygen” binnenkort bovenin de hitlijsten tegenkomen.

Winona Oak: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Robin Schulz: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief