Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones and I – “Ur So F**kInG cOoL”

Voor Toni Watson kwam deze lockdown eigenlijk heel goed van pas; nadat ze bijna een jaar aan een stuk heeft gereisd en promo voerde, heeft ze eindelijk de rust die ze nodig had. Ze gebruikt deze periode dan ook vooral om te schrijven aan nieuwe nummers. De 27-jarige Australische wist vorig jaar geheel onverwachts nog een wereldhit te halen met “Dance Monkey”, dat ondertussen al meer dan 1,5 miljard keer beluisterd is op Spotify. Door dat nummer kwam Tones and I niet alleen in de spotlights, maar werd zo ook meteen gezien als een van de populairste en meest invloedrijke nieuwkomers van het afgelopen jaar. Gelukkig hebben wij ze al met onze eigen ogen mogen zien in Het Depot in Leuven waar ze ons helemaal omverblies en ons duidelijk liet zien dat het geen one-hit wonder is.

Haar nieuwste nummer “Ur So F**kInG cOoL” heeft ze nog tijdens haar tour geschreven, waardoor ze het ook tijdens haar liveshows al speelde. Door al de positieve reacties die ze tijdens die optredens kreeg, kon ze gewoon niets anders dan het nummer uiteindelijk ook uitbrengen. De single ligt dan ook in dezelfde lijn van haar grote hit “Dance Monkey” door de verfrissende elektronische productie, al klinkt het wel iets minder emo. Het zou zelfs zomaar haar volgende hit kunnen worden, want het bezit een erg uitstekende catchy vibe. We missen desalniettemin toch echt wat vernieuwing, zeker bij zo een jonge artiest als deze die nog maar aan het begin van haar carrière staat. Zou ze dan toch een van de vele muzikanten zijn die te hard aan haar succes wil blijven hangen? We hopen het echt niet, maar het ziet er niet goed uit!

Ook in de muziekvideo van “Ur So F**kInG cOoL” blijft ze te veel hangen bij haar vorige succesnummer. Zo zien we (alweer) Toni Watson die zich in een ander karakter weet te transformeren, al bleef het vorig keer nog bij één personage, waar het er nu al zes in totaal zijn. Iets te veel van het goede als je het ons vraagt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones And I – “Fly Away”

Meer dan 1,3 miljard keer is haar wereldhit “Dance Monkey” al bekeken op YouTube, maar de veelbelovende carrière van de Australische Toni…
InstagramLiveRecensies

Tones and I @ Het Depot: Meer dan een one hit wonder

Twee jaar geleden speelde ze nog als straatmuzikant in Byron Bay, maar nu is Tones and I een van de populairste nieuwkomers…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter pakt uit met Liam Gallagher, Michael Kiwanuka en 14 anderen

Rock Werchter is dit jaar goed uit de startblokken geschoten. Op elke festivaldag staat er al een wereldband uit z’n genre en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.