Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA & Travis Scott – “TKN”

Het is nog niet al te lang geleden dat ROSALÍA met haar moderne versie van flamenco de hele wereld veroverde. De Spaanse artieste deed het al geruime tijd goed, maar het is pas met haar tweede album El Mal Querer dat ze ook in ons land een begrip geworden is. Met haar spetterende show was ze afgelopen zomer in volgepakte The Barn op Rock Werchter nog een van de hoogtepunten van het festivalweekend. De afgelopen maanden schitterde ze nog op projecten van Travis Scott en James Blake, maar ook aan haar derde album werd gewerkt. Met de release van “TKN” komen we daar weer een stapje dichterbij.

Na het eerder ingetogen “Dolerme“, steekt ROSALÌA op “TKN” de Spaanse ritmes van de flamenco terug in modern urban jasje. De zomerse instrumental blijft meteen hangen en brengt je al gauw in een zuiderse stemming. ROSALÌA schittert in haar passages zoals ze dat altijd doet, maar ook Travis Scott heeft een aanzienlijk aandeel aan de kwaliteit van het nummer. De Amerikaanse hiphopper doet hier en daar zelfs mee in het Spaans, maar voor zijn strofe opteerde hij dan toch voor zijn moedertaal. Met “TKN” dingen ROSALÌA en Travis Scott in ieder geval nu al mee voor de titel ‘zomerhit van 2020’!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 mei 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief