Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA & Travis Scott – “TKN”

Het is nog niet al te lang geleden dat ROSALÍA met haar moderne versie van flamenco de hele wereld veroverde. De Spaanse artieste deed het al geruime tijd goed, maar het is pas met haar tweede album El Mal Querer dat ze ook in ons land een begrip geworden is. Met haar spetterende show was ze afgelopen zomer in volgepakte The Barn op Rock Werchter nog een van de hoogtepunten van het festivalweekend. De afgelopen maanden schitterde ze nog op projecten van Travis Scott en James Blake, maar ook aan haar derde album werd gewerkt. Met de release van “TKN” komen we daar weer een stapje dichterbij.

Na het eerder ingetogen “Dolerme“, steekt ROSALÌA op “TKN” de Spaanse ritmes van de flamenco terug in modern urban jasje. De zomerse instrumental blijft meteen hangen en brengt je al gauw in een zuiderse stemming. ROSALÌA schittert in haar passages zoals ze dat altijd doet, maar ook Travis Scott heeft een aanzienlijk aandeel aan de kwaliteit van het nummer. De Amerikaanse hiphopper doet hier en daar zelfs mee in het Spaans, maar voor zijn strofe opteerde hij dan toch voor zijn moedertaal. Met “TKN” dingen ROSALÌA en Travis Scott in ieder geval nu al mee voor de titel ‘zomerhit van 2020’!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1423 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Travis Scott - "durag activity"

Het grootste opkomend talent in de internationale hiphopscene? Volgens velen is dat dat Baby Keem, de twintigjarige neef van Kendrick Lamar, opgegroeid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.