Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA & Travis Scott – “TKN”

Het is nog niet al te lang geleden dat ROSALÍA met haar moderne versie van flamenco de hele wereld veroverde. De Spaanse artieste deed het al geruime tijd goed, maar het is pas met haar tweede album El Mal Querer dat ze ook in ons land een begrip geworden is. Met haar spetterende show was ze afgelopen zomer in volgepakte The Barn op Rock Werchter nog een van de hoogtepunten van het festivalweekend. De afgelopen maanden schitterde ze nog op projecten van Travis Scott en James Blake, maar ook aan haar derde album werd gewerkt. Met de release van “TKN” komen we daar weer een stapje dichterbij.

Na het eerder ingetogen “Dolerme“, steekt ROSALÌA op “TKN” de Spaanse ritmes van de flamenco terug in modern urban jasje. De zomerse instrumental blijft meteen hangen en brengt je al gauw in een zuiderse stemming. ROSALÌA schittert in haar passages zoals ze dat altijd doet, maar ook Travis Scott heeft een aanzienlijk aandeel aan de kwaliteit van het nummer. De Amerikaanse hiphopper doet hier en daar zelfs mee in het Spaans, maar voor zijn strofe opteerde hij dan toch voor zijn moedertaal. Met “TKN” dingen ROSALÌA en Travis Scott in ieder geval nu al mee voor de titel ‘zomerhit van 2020’!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1986 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Playboi Carti - "BACKR00MS" (feat. Travis Scott)

Wordt 2024 het jaar waarin Playboi Carti eindelijk I Am Music uitbrengt? De Opium-leader is inmiddels al zoiets als een cultfiguur die met…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.