Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA – “Dolerme”

©️ CPU – Joost Van Hoey

Officieel is Letizia de koningin van Spanje, maar als we muziekfans mogen geloven, draagt ROSALÍA eigenlijk de kroon in het Zuid-Europese land. De Spaanse zangeres overdonderde afgelopen zomer vriend en vijand met haar feilloze show op Rock Werchter, waar ze haar vijf-sterrenalbum El mal querer voorstelde. Om haar thuisland een hart onder de riem te steken tijdens deze moeilijke tijden, bracht ze vandaag onverwachts een nieuwe single uit.

“Dolerme” laat ROSALÍA in een meer ingetogen setting schitteren, want meer dan haar betoverende stem en een gitaar heeft ze in het begin van het nummer niet nodig. Naarmate het opbouwt, krijgt “Dolerme” steeds meer laagjes die als een zalf in zo’n tijden aanvoelen. De single brengt een hoop- en rustgevend gevoel met zich mee en is nog maar eens een parel in haar discografie.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief