Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Mysterines – “I Win Every Time”

Het is hoog tijd dat we je eens voorstellen aan The Mysterines. De groep uit Liverpool brengt lekkere rockmuziek met een duister kantje. Eind vorig jaar resulteerde dat al in een eerste ep onder de naam Take Control. En het uitbrengen van muziek doen ze allemaal tamelijk onafhankelijk met releases op hun eigen Pretty Face Recordings. Met “I Win Every Time” wordt een tweede single van het jaar uitgebracht, en het zou hen zomaar naar nieuwe hoogtes kunnen schieten. De clip werd nota bene volledig in quarantaine opgenomen.

Met een heerlijke baslijn schiet de single meteen in actie. Eens de vocals van frontvrouw Lia Metcalfe inkomen, ben je helemaal mee in het verhaal van The Mysterines. Er zit een bepaalde angst in die net heel intrigerend werkt. Het zou muziek kunnen zijn dat in iedere horrorfilm wordt gebruikt, maar dan vooral bij de actiescènes om de gruwel in de verf te zetten. De baslijn blijft trouwens de hele song de intensiteit van de song bepalen en eens we bij het einde van “I Win Every Time” komen, ontploft het volledig. Het doet ons wat denken aan de begindagen van Blood Red Shoes, veelbelovend dus!

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

25 mei 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief