Nieuwe singles, Oude Bekenden

Debuutsingle Old Sea Brigade & Luke Sital-Singh – “Call Me When You Land”

Old Sea Brigade en Luke Sital-Singh zijn apart geen onbekenden voor de liefhebbers van de zachtere singer-songwritermuziek. Maar sinds kort gaan de twee ook samen aan de slag. Het resultaat krijg je te horen in de ep All The Ways You Sing In The Dark, die op 28 augustus verschijnt. Met “Call Me When You Land” laten de heren een veelbelovend eerste voorsmaakje van de samenwerking horen. Ben Cramer (Old Sea Brigade) en Luke Sital-Singh kennen elkaar nog maar drie jaar, maar de chemie tussen de twee zorgt voor wondermooie muziek waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden.

Luke Sital-Singh steekt helemaal alleen van wal, maar na een tiental seconden neemt de herkenbare stem van Old Sea Brigade over. Ondersteund door zachte percussie gaat het nummer gezapig van start, maar via een kleine opbouw in de instrumentatie hoor je dat er nog meer zit aan te komen. Eens we richting het refrein gaan, bloeit het nummer prachtig open en mengen de twee stemmen zich samen. Het verwarmt ons hart en zorgt ervoor dat we de chemie tussen de twee artiesten ook zelf ervaren. Het is een magisch en liefdevol geheel geworden dat ons doet uitkijken naar de ep.

22 mei 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief