Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Red Hot Chili Peppers eerste bevestiging van Pinkpop 2021!

© CPU – Sven Michiels

Heel de wereld is momenteel nog in de ban van het coronavirus, maar de festivals richten nu al hun pijlen op het volgende jaar. Zo maakte Pinkpop vandaag bekend dat de Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers volgend jaar hun geannuleerde optreden van dit jaar komt komt goedmaken op vrijdag 18 juni. De band is sinds december weer in zijn originele bezetting nu gitarist John Frusciante weer van de partij is. Er wordt net gewerkt aan een nieuw album, dat hen volgend jaar hopelijk ook naar een festival in ons land brengt.

Welke bands en artiesten volgend jaar ook weer op de line-up van Pinkpop staan, is nog niet duidelijk, maar het festival belooft binnenkort met meer informatie te komen. Meer informatie over je tickets van 2020 vind je hier.

20 mei 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief