Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arca – “Time”

Arca is een artieste uit Venezuela die haar eigen muziek schrijft en producet, maar ook de muziek van anderen. Zo werkte ze voor net geen twintig nummers samen met Björk, maar ook FKA Twigs, Kanye West en Frank Ocean staan op het cv van de non-binaire artieste. Eerder dit jaar kregen we al een mixtape van ruim een uur te horen en recentelijk kwam “Nonbinary” uit. Als we even in onze glazen bol kijken, dan zien we dat er later dit jaar een nieuw album verschijnt met daarop samenwerkingen met de eerder vermelde IJslandse muziekkoningin en de Spaanse Rosalía.

Het beluisteren van het nieuwe “Time” neemt niet veel tijd in beslag. Toch weet Arca gedurende die nog geen drie minuten je mee te nemen in haar wereld. Heel veel tekst komt er niet aan bod op het nummer, maar in die tekst verkondigt de muzikante dat ze ons tijd geeft. Deze boodschap wordt overgebracht op een dromerige wijze met veel galm en golven aan synthmuziek. De tweede helft van het nummer is instrumentaal en lijkt niet echt ergens heen te gaan, maar misschien dat dit verklaard wordt eens we het volledige album te horen krijgen. Iets om naar uit te kijken dus.

KiCk i verschijnt op 26 juni.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief