Features, Uitgelicht

Blokplaatjes van de Beren 2020

Voor de studenten onder ons breekt er met de examenperiode weer een moeilijke tijd aan. Dit jaar misschien nog meer dan anders, nu ze er voor een groot deel helemaal alleen voor staan. Heel veel kunnen wij van Dansende Beren daar jammer genoeg niet aan veranderen, maar op muzikaal vlak proberen we jullie toch een hart onder de riem te steken in de vorm van een playlist vol blokplaatjes!

Aangezien de Veiligheidsraad onze studenten een beetje vergeten lijkt te zijn, proberen wij ze een muzikale concentratieboost voor te schotelen met onze ‘Blokplaatjes van de Beren 2020’. Een playlist waar je makkelijk een hele studiedag mee vol krijgt, met voor ieder wat wils! Dat kan gaan van nummers van het spiksplinternieuwe album van Perfume Genius, tot al wat ouder werk van Angus & Julia Stone. Van jonge wolven zoals Noa Lee, tot gevestigde waarden zoals King Gizzard & the Lizard Wizard. U vraagt, wij draaien!

Om het dus met de woorden van Bon Iver te zeggen: ‘Please don’t live in fear’, alles komt goed. We hebben er voor gezorgd dat je ontspannen aan je dagje blokken kan beginnen, met een flinke dosis indie en folk. Zo zullen je trommelvliezen gestreeld worden door de zeemzoete muziek van Big Thief, Khruangbin, The War on Drugs, King Krule en nog zoveel meer! Daarnaast hebben we ook een aantal van de allerbeste soulnummers in de aanbieding. Celeste zal je stressniveau terug naar nul halen met haar intrigerende stem en ze is lang niet de enige die daarin slaagt. Zo beloven we je dat onder andere MEYY, Iliona en Phoebe Bridgers je zullen opvangen in hun oase van rust.

Als je dus net zoals Grouper denkt: “I’d Rather Be Sleeping”, of als die vloedgolf aan studiemateriaal je zoals Raveena “Headaches” geeft, probeer dan niet te crashen, maar bekijk het samen met Joesef van de positieve kant: “The Sun is Up Forever”! Alles komt goed en we slaan ons allemaal samen door deze zware periode! De Beren denken aan jullie en wensen jullie bijzonder veel succes! Ontdek de playlist hieronder en vergeet tijdens het studeren vooral niet te genieten van al deze prachtige muziek!

Volg hieronder onze Spotify playlist en ons Dansende Beren-profiel voor onze andere playlists:

18 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief