Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single UnoTheActivist – “Inches”

UnoTheActivist is een naam die misschien geen belletje doet rinkelen. Toch is hij al jaren een vaste waarde in het ondergrondse trapciruit. In 2012 startte hij een hiphopcollectief genaamd TFZ met zijn neef, Jordan Cartier. die laatste ken je vast wel onder zijn artiestennaam Playboi Carti. Uno is echter meer dan enkel neef van $ir Cartier. Sinds hij zich in 2015 volledig op zijn muziekcarrière stortte bracht hij al acht albums uit. zijn laatste project Deadication II: Lost Files kwam exclusief op Soundcloud en telde 45 (!) tracks. Helaas kende hij lang niet evenveel commercieel succes als zijn gelauwerde bloedverwant. Daar komt in 2020 misschien wel verandering in. Hij bracht dit jaar al twee singles uit met genoeg mainstream appeal, waaronder de track “Can’t Go” met Ty Dolla $ign.

“Inches” is misschien wel Uno’s beste track tot nu toe. Het heeft alles wat je verwacht van een virale track in 2020. Dromerige trap beat? Check. Catchy ad libs? Check. Liefdesverklaring aan fijne meiden met lange haren? Dubbel check. De link met Carti is snel gelegd als je de track beluistert. Ook TheActivist levert zijn lyrics af in de zweverige Cartiaanse taal. Maar het mag gezegd worden: deze extra talige vrijheid maakt “Inches” gewoon verdomd catchy.

“Inches” is de derde single van UnoTheActivists volgende album, 8, gepland voor release in 2020. We zijn benieuwd.

Facebook

16 mei 2020

About Author

Antoon Derijcke Soms Blue, Altijd Pink.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief