Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Bros Bros feat. Wavey Vayn – “Secrets”

Bros Bros is nog maar een klein jaartje bezig met het releasen van muziek en toch heeft de Antwerpenaar al behoorlijk wat succes kunnen boeken. Voor zijn debuut-ep kon hij de diensten strikken van onder andere Darrell Cole en Fred Gata van het Leuvense hiphopcollectief Fabrecollectiv en staat de teller inmiddels rond een half miljoen streams. De ‘Bounce Beat’ producer is de afgelopen maanden bijzonder productief geweest en werkte onder ander ook samen met Black Mamba en MEYY. Ook met het Belgische R&B-talent Wavey Vayn dook hij recent in de studio. Het resultaat hoor je bij ons alvast in première.

De twee hebben de afgelopen weken wel vaker zitten teasen en hun samenwerking mag er best wel zijn. De bouncy beat van “Secrets” is een verfrissende fusie tussen house en R&B en bevat een aantal leuke wendingen. Verder voorzien de soulvolle vocals van Wavey Vayn het nummer van een zomerse luchtigheid en krijgen we vooral eens een ander gezicht van de opkomende artiest te horen. De twee artiesten zaten in de studio duidelijk op eenzelfde vibe, iets wat je ook duidelijk kan horen op “Secrets”. Bros Bros en Wavey Vayn is een verrassend goede combo die ons ondanks de miserie toch nog zin geeft in een leuke zomer!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2066 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ONI - "Secrets" (feat. Iggy Pop & Randy Blythe)

Behalve de echte metalliefhebbers zijn er maar weinig mensen die ooit al van ONI hebben gehoord. De progmetalband ontstond in 2014, maar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Alioth - "Secrets"

32WORLDWIDE breidt opnieuw verder uit en presenteert vandaag niemand minder dan Alioth. De Antwerpenaar is geen onbekende in het wereldje en maakt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wavey Vayn - "High"

De laatste twee jaar brengt Wavey Vayn onder Anders Media regelmatig nieuwe projecten uit. Projecten die ons elke keer toch wel verbazen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.