Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy – “Getting Talkative”

Internetsensatie Jimothy is getting van alles. Hij dropte al nummers als “Getting Busy!”, “Getting Carjacked”, “Getting Burberry Socks” en nu is er “Getting Talkative”. Die vorige waren allemaal heel grappig, maar deze nieuwe toont een ernstigere kant van Jimothy, al houdt hij de toon wel luchtig. Timothy Gonzales, zoals de rapper in het dagelijkse leven heet, zaait al verwarring binnen de muziekindustrie sinds 2017. Niemand weet zeker of we zijn muziek serieus moeten nemen. Zijn bizarre, hilarische videoclips maken het er niet makkelijker op. Wat echter overduidelijk is, is dat Jimothy populair is en dat hij nog veel in petto heeft.

‘Forget about the money, forget about the clout / Just focus on the passion and they’ll walk you to the route’. De nieuwe single zit boordevol levensadvies van de jonge Londense rapper. Dansbaar is dit nummer ook, met het 2-step ritme en wat fijne piano-akkoorden erbij. We horen subtiele UK garage invloeden, en dat misstaat hier helemaal niet. Zoals gezegd is deze track wat serieuzer dan de vorige, maar zijn humor komt wel volledig naar boven in de bijhorende clip. Daarin zien we hem omringd door miniatuurversies van zichzelf, en kunnen we niet naast zijn extravagante kledingsstijl kijken. Gekke jongen, die Jimothy, maar wel eentje om in de gaten te houden.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

The Streets - None of Us Are Getting Out of This Life Alive (★★★½): Wanneer genres elkaars pad kruisen

We gaan er geen doekjes om winden: Mike Skinner mag gerust een levende legende genoemd worden. Een kwart eeuw geleden stampte hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste - "Getting Acid"

Jimothy Lacoste is een echte internetsensatie die ons steeds weet te verrassen. Met zijn indrukwekkende muziek en buitengewone kledingstijl valt hij meteen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jimothy Lacoste - "Finna Glow"

Nagenoeg elke artiest wil uniek zijn, maar het lukt maar weinigen om dat effectief te zijn. De Londense Jimothy Lacoste is er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.