Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Migos – “Racks 2 Skinny”

Mensen hervallen vaak in hun oude gewoontes en dat is bij het driekoppige Migos niet anders. Wie de afgelopen jaren de wereld van de hiphop nauw opvolgde, of wie niet onder een steen leefde, herkent deze naam waarschijnlijk. Ze zijn namelijk verantwoordelijk voor het bekendmaken van een heel nieuw subgenre binnen de hiphop.

Natuurlijk, de groep was nieuw en innovatief in 2013 met “Versace”, maar met “Racks 2 Skinny”, zoals de nieuwe single heet, blijft het drietal trouw aan de formule die hen zeven jaar geleden bekend maakte. Voor de tekst doken ze het archief in. Zo vonden ze nog meer manieren om te zeggen dat ze geld hebben en dat ze met wapens rondlopen. De beat is dan weer een standaard trap beat die je lokale producer snel even in elkaar heeft gestoken. Niets verfrissend dus.

Het enige verbazingwekkende bij deze mannen is dat ze voor elke zin een nieuwe ad lib kunnen bedenken. Maar daar stopt het dan ook.

FacebookTwitterInstagram

 

 

12 mei 2020

About Author

Kay Van der Heyden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief