Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Migos ft. Young Thug & Travis Scott – “Give No Fxk”

Migos is terug van weggeweest. De hiphopgroep uit Atlanta brak in 2017 door met hun album Culture. Sindsdien zijn Quavo, Offset en Takeoff vaste waarden in de mumblerapscene. Een jaar later kwam de opvolger Culture II waarmee ze hun weg naar de top verderzetten. Daarna focusten de leden elk op hun eigen soloproject waardoor we nog even moeten wachten op het langverwachte derde deel van de Culture-serie dat gepland is voor deze zomer.

Voor “Give No Fxk” werkte Migos samen met niemand minder dan Young Thug en Travis Scott. De verwachtingen zijn hoog, maar eigenlijk brengen ze niks nieuw. De verses missen frisheid en lijken gerecycleerd uit ouder materiaal dat niet op Culture II verschenen is. Ondanks dezelfde sound blijft het nummer toch hangen. Quavo zorgt voor een catchy refrein waardoor ‘We don’t give no fuck’ luidkeels zal meegeschreeuwd worden op de festivals deze zomer. Ook de verses zijn gevarieerd waardoor je kan blijven luisteren naar deze single. Takeoff kiest voor een trage flow gevolgd door de snelle punchlines van Offset. Young Thug brengt een teleurstellende inhoudsloze verse, maar gelukkig is er nog Travis Scott die je met zijn dromerige flow in hogere sferen brengt.

Uiteindelijk is “Give No Fxk” geen slecht nummer maar mist het vernieuwing en frisheid. Als Migos zo doorgaat, dreigt Culture III een flauw afkooksel te worden van zijn voorgangers. Migos staat op donderdag 9 juli op Les Ardentes waar ze hoogst waarschijnlijk Culture III zullen voorstellen aan het Belgische publiek.

Facebook/Instagram/Twitter

14 februari 2020

About Author

Jiri Willems


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief