Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KennyHoopla – “Plastic Door//”

Wisconsin staat niet bepaald gekend om zijn muzikale schatten, maar dat zal niet meer lang duren. KennyHoopla is namelijk een van de grootste indietalenten uit de VS, die met zijn unieke sound net duizenden harten aan het veroveren is. Met zijn nummer “how will i rest in peace if i’m buried by a highway?” stijgt hij nu al een tijdje in de Billboard Alternative Song Charts en maakte hij er deze week zelfs zijn entree in de top 20. Zijn debuut-ep komt er binnen een paar weken aan en dat is iets om naar uit te kijken. Het genre overschrijdende “Plastic Door//” is nu al de zoveelste indrukwekkende toevoeging aan zijn muzikale visitekaart.

KennyHoopla blijft zich verder ontwikkelen en dat merk je ook aan de songkwaliteit van “Plastic Door//”. Zijn interessante eigen sound valt moeilijk met iets te vergelijken en toch voelt het geheel weer heel vertrouwd aan. Voor zijn nog redelijk jonge leeftijd, klinkt de stem van KennyHoopla redelijk ruig en duister. En laat net dat een van de sterke punten van de muziek van de Amerikaanse sensatie zijn. Vooral ook de manier waarop hij steeds weer de spanning in het nummer houdt zonder in herhaling te vallen, is bewonderenswaardig. Het staat als een paal boven water dat KennyHoopla een mooie toekomst te wachten staat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla - "keep a window open//"

De naam KennyHoopla duikt de laatste tijd steeds vaker op. Lui kan je hem moeilijk noemen want met de regelmaat van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.