Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kelly Kiara – “Sex Faces”

Kelly Kiara schreef al nummers voor artiesten als Mabel of Offset, maar treedt nu eindelijk uit de schaduw om zichzelf als artiest voor te stellen. De Londense zangeres loste in 2019 haar eerste twee singles, waarmee ze meteen ook al heel wat aandacht trok. De Britse gaat in haar teksten tot de uitersten om voor female-empowerment te zorgen en zich in te zetten voor minderheden die door onze maatschappij verwaarloosd worden. Een stoere verschijning dus, die met haar nieuwe nummer nog meer aandacht zou moeten krijgen.

De nieuwe single “Sex Faces” is een popsingle zoals we het graag hebben. Roekeloos, doorspekt door invloeden vanuit verschillende muziekgenres en vooral ook lekker eigenzinnig. Kelly Kiara toont zich van haar meest montere kant en schittert dankzij de frisse productie. Er is daadwerkelijk niets verkeerd met deze sensuele single, die ons al doet uitkijken naar hetgeen Kiara in de toekomst voor ons paraat heeft.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kelly Kiara - "PRETTY GIRL STYLE"

Popartiesten durven elkaar weleens snel te kopiëren, maar daar heeft Kelly Kiara geen last van. De Britse popartiest ging liever op zoek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.