Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kelly Kiara – “PRETTY GIRL STYLE”

Popartiesten durven elkaar weleens snel te kopiëren, maar daar heeft Kelly Kiara geen last van. De Britse popartiest ging liever op zoek hoe ze haar eigen stempel op de popwereld kon drukken, en schreef al nummers voor o.a. Mabel. Ondertussen etaleert ze zich ook als interessante soloartiest met haar stoere popsound en schrijft ze aan de lopende band nummers om weldra een iets uitgebreider project te kunnen lanceren.

Dankij “Sex Faces” maakten we in mei kennis met haar muziek, maar sindsdien was het dus uitkijken naar nieuwe muziek van de Londense zangeres. Gelukkig is “PRETTY GIRL STYLE” al dat wachten waard, want opnieuw krijgen we een door een bass gedreven popmelodie die dankzij de sensuele vocals van Kiara nog eens een tikkeltje uitdagender wordt. Kelly Kiara is expliciet in haar tekst en verschijning, maar daardoor vinden we ze ook des te interessanter. Meer van dat!

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief