Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deep Throat Choir – “Camille”

Stemmen en drums, meer gebruikte Deep Throat Choir niet in het begin. Het koor werd opgericht door Luisa Gerstein die speelde bij Landshapes en Totally Enormous Extinct Dinosaurs. Hoewel dit muziekproject al op poten werd gezet in 2013 brachten ze pas in 2017 een eerste album uit. Het jaar erna werkten ze samen met Simian Mobile Disco voor een album met uitsluitend synths en vocals. Het unieke project is momenteel bezig met het maken van een nieuwe plaat, en daar krijgen we nu de eerste single van te horen.

Camille is mooie meisjesnaam en het gelijknamige lied is minstens even mooi. Met een drumcomputer, wat synths op het einde en heel wat oestrogeenrijke stemmen neemt het koor je zeker en vast mee in hun wereld. We kunnen er echter niet omheen dat het geheel wat eentonig is, gezien we slechts twee verschillende instrumenten te horen krijgen. Ja, de groep speelt met snelheden en verandert ook wel eens van toon, maar toch blijft het allemaal redelijk braaf. Bovendien duurt het nummer nog eens ruim vier minuten, wat redelijk lang is, al bevat het einde nog een leuke koerswijziging. “Camille” overtuigt niet helemaal, maar doet wel een spontaan verlangen ontstaan om Deep Throat Choir live aan het werk te zien.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deep Throat Choir - ”Alchemilla”

De naam deed je misschien twee keer kijken, maar het Deep Throat Choir houdt zich toch echt bezig met muziek. En dat…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deep Throat Choir - "Hunter"

Maak kennis met Deep Throat Choir een echt koor opgericht door Luisa Gerstein. De dame speelde bij Landshapes en Totally Enormous Extinct…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.